Aromaöljyhieronta

Aromaöljyhieronta tukee kehosi hyvinvointia

Aromaterapia ja eteeriset öljyt tukevat luonnollisesti kehon hyvinvointia. Hieronta hoitaa lihaksistoasi samalla kun öljy hellii ihoasi. Öljyjen tuoksut tekevät hoidosta miellyttävän ja rentouttavan. Valittavana kaksi tasapainottavaa aromahierontaa:

AT EASE

  • Edistää tyyneyttä, rauhaa ja tasapainoa

SOOTHE

  • Rauhoittaa, rentouttaa ja lisää vireyttä

Tuoksujen kokonaisvaltainen vaikutus

Ihmisen hajuaisti on hämmästyttävän monimerkityksinen ominaisuus kehossamme. Voimme haistaa, onko jokin elintarvike pilaantunut tai vaate jo pesun tarpeessa, mutta kykymme tunnistaa eri tuoksuja ja hajuja on paljon enemmän kuin käytännöllinen.

Kukkien ja raikkaan ulkoilman tuoksu virkistää ja täyttää mielemme tyytyväisyydellä. Itämaisten mausteiden, höyryävän keiton tai uunituoreen korvapuustin huumaavat tuoksut aktivoivat sylkirauhasiamme ja saavat ruoan maistumaan herkulliselta. Metsäinen tai tervainen saunatuoksu saa meidät rentoutumaan ja nauttimaan löylyistä entistä enemmän. Miksi tuoksut vaikuttavat meihin niin voimakkaasti?

Kun ilmassa leijaileva tuoksu saapuu sieraimeesi ja vedät syvän henkäyksen, hajumolekyylit pyörivät tarkkaan suunnitellun nenäontelosi sopukoissa ja päätyvät nenän limakalvoilla sijaitseviin hajureseptoreihin. Reseptorit välittävät aistimuksen hajuhermoja pitkin aivoihisi samalle alueelle, jossa aivosi käsittelevät tunteita ja muistoja! Siksi hajut ja tuoksut palauttavat tehokkaasti mieleesi elämäsi eri tilanteita ja herättävät voimakkaita tunteita.

Tähän perustuu osaltaan myös aromaterapian ja aromaöljyhieronnan teho. Eteeristen öljyjen miellyttävän tuoksuisten molekyylien aivoihisi lähettämät signaalit vaikuttavat sinuun kokonaisvaltaisesti. Aromaöljyhieronta hoivaa koko kehoasi, ulkoa ja sisältä.

Aromaterapia ja eteeriset öljyt tukevat luonnollisesti kehon hyvinvointia

Ota yhteyttä

Tervetuloa rentoutumaan